ONZE WHIRLPOOLS

Vivo-spa De Zachte Fitnesskuur...
Steeds meer mensen kennen de relaxerende kwaliteiten en heilzame werking van whirlpoolbaden. De door watermassage verhoogde bloedcirculatie helpt om onzuiverheden te verwijderen. Deze massage ontspant tevens de vermoeide en pijnlijke spieren en geeft een algemeen gevoel van welbehagen.

De meest populaire uitvoering zijn de portable whirlpools of kant en klaar spa's. Deze baden zijn rondom volledig afgewerkt; kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden en zijn stekkerklaar. Dit wil zeggen dat de volledige technische installatie onder het bad gemonteerd werd; de patroonfilter, de pompen, de elektrische verwarming, de automatische ontsmetting door middel van een ozonator, de ingebouwde LED verlichting en de controlekast voor het geheel. Deze baden kunnen meestal nog voorzien worden van extra gadgets zoals radio, iPod-dock en zelfs TV. Een goede afdekking zorgt voor energie- en waterbesparing.

Onze spas van Vivo-spa voldoen aan uw hoogste kwaliteitseisen. Strategisch gepositioneerde waterjets verzekeren een optimale hydro-therapeutische massage over uw hele lichaam. Iedere zit- of ligplaats is anders geconfigureerd zodat u wanneer u van plaats verandert ook een andere massage ervaart.
De prestaties en het gebruikscomfort van ons gamma verzekeren u absoluut genot.

In onze showroom kan u verschillende modellen van portable whirlpools zien. Neem gerust een kijkje op de website om alle mogelijkheden te bekijken:
> Website Vivo-spa
> Vivo-spa brochure

Vraag hier meer info

Privacy | Cookies | Voorwaarden | Disclaimer

swimspa

ONZE DOMESTIC WHIRLPOOLS

Genieten van warm water gecombineerd met masserende waterstralen, dat is wat een whirlpool U biedt. Stress en alledaagse spanningen kunnen aanleiding geven tot vermoeidheid, hoofdpijn en pijnlijke spieren. Dit heeft een effect op ons humeur en gezondheid. Regelmatig gebruik van een whirlpool heeft hierop een positief effect, zoveel is bewezen. Na een dagje buiten sporten op een frisse najaarsdag is het zalig om de koude en de vermoeidheid van je af te voelen glijden in het warme water van een whirlpool. Naast de portable whirlpools heeft men ingebouwde whirlpools voor 3 tot 12 personen. Deze categorie kent dan nog 2 varianten, namelijk de whirlpools met een skimmer waar het water enkele centimeters onder de rand staat en whirlpools met een overloopgoot met pvc-rooster. De zuiveringsinstallatie van deze baden wordt in een technisch lokaal geplaatst en voor overloop whilrpool moet er extra een buffertank, met sturing, voorzien worden. Wanneer ze deel uitmaken van een binnenbad kunnen deze mooi geïntegreerd worden.